“Besværlig bagage”

Af R.R., klient

Efter at have oplevet en periode med tiltagende træthed, hvor ingen husmoderråd kunne mindske trætheden, tog jeg kontakt til Ellen Eriksen, Århus. Problemet med trætheden var mest udpræget om morgenen, hvor ikke en gang 8 timers nattesøvn kunne medføre fornemmelsen af at være udhvilet om morgenen.
Min mor og lillebror har modtaget behandlinger ved Ellens kollega Margit, så jeg havde hørt om CS-Programmet fra en pålidelig kilde, og det var også dem, som anbefalede mig at prøve at gå til en CS-Program Kinesiolog.

Jeg tog til den første behandling med en sund portion skepsis, efter at min lillebror havde fortalt mig, at Kinesiologen “taler med kroppen via armen”…
Efter at være blevet sat ind i behandlingen, så gik Ellen i gang med at spørge ind til de forskellige elementer i kroppen, hvor det viste sig, at jeg døjede med en Candida-svamp i fordøjelsessystemet.

Derudover viste det sig, at jeg slæbte rundt med en ubehandlet episode i mit liv, som påvirkede kroppen på en negativ måde. Umiddelbart kunne jeg ikke genkende nogen episode, som skulle kunne påvirke kroppen, så gik Ellen i gang med at lokalisere episoden.  Ellen lokaliserede episoden som liggende i mit 24. år, 4. måneder og 3 uger henne, så skulle de grå på overarbejde, for at jeg kunne identificere episoden. Jeg blev temmelig overrasket, da det viste sig, at en 6 ½ år gammel episode, som jeg egentlig selv betragtede som overstået, kunne genere på den måde. Episoden havde fundet sted under en udstationering i Irak (hvilken jeg ikke havde fortalt Ellen om), hvor jeg sammen med min deling blev involveret i en barsk omgang by-kamp.

Efter at have lokaliseret mine problemer gik Ellen i gang at behandle dem med de korrigerende lyde.
Ved den opfølgende behandling 1½ måned senere kunne jeg spore en fremgang i forhold til manglen på energi, ligesom at kroppen var begyndt at komme sig. Efter den tredje behandling (ca. 4 måneder efter den første) har jeg ikke længere problemer med at jeg er træt og uoplagt om morgenen efter en god nats søvn.