Blev fri for slidsmerter og energimangel!

af Tine Lilholt

Min historie starter, da min datter blev meget syg af kronisk tarmbetændelse – så syg, at jeg måtte tage hende ud af skolen og passe hende hjemme i et år. Forinden dette havde jeg været igennem en meget svær skilsmisse, hvilket gjorde det ekstra hårdt at stå alene med det hele. Jeg var hele tiden på og følte mig altid drænet for energi. Min datter fik heldigvis hjælp gennem en kinesiolog og blev sat på en diæt uden hvede og mælk og kom sig derpå. Jeg blev dog ved med at føle mig træt ovenpå episoden. Desuden var jeg plaget af en venstre skuldre, der, ifølge flere læger og røngtenfotos, var uhelbredeligt slidt efter mange års fløjte-spil.

Min gode veninde og kollega fortalte mig om Cure2Life og deres metode; idéen om at behandle kroppen med lyde og ord var lige noget for en musiker som jeg, så jeg bestilte en tid ved Helle Hindsborg.

Den første gang tog næsten tre timer, men jeg oplevede det som en behagelig tilgang til kroppen og det var en god måde der blev snakket om ubalancer i kroppen på, når de dukkede op i testen. Jeg røg på en mælke- og hvedefri diæt, fik et kosttilskud med mælkesyrebaktier og fik til opgave at høre lyde hjemme. Helle arbejdede med min dårlige skulder og i perioden imellem de to første behandlinger blev jeg smertefri – skulderen havde sat sig på plads! Samtidig fik jeg fornemmelsen af, at min energi blev forøget. Jeg blev behandlet tre gange, hvorefter jeg afsluttede forløbet – fri for mine smerter, fri for trætheden og jeg er blevet meget mere bevidst om min krops signaler. Jeg kan bedre mærke, hvornår jeg skal holde en pause fra stress og jag og hvornår jeg skal holde igen med hvedemel, som jeg tydeligt mærker ved fald i mit energiniveauet. Jeg bruger i dag Lyd CD’en til at holde mig i balance og som en slags meditativ opladning af batterierne.

Jeg er i skrivende stund igang med uddannelsen som behandler i Corrective Sounds Programmet (den metode der anvendes i Cure2Life), hvilket jeg er rigtig glad for.