De ville give hende en ADHD diagnose

Af Malene Vestergaard, 2013

Min mand og jeg hørte om Ellen Eriksen til en familiefest. På daværende tidspunkt havde vores datter det rigtig svært i skolen. Vi var ofte til forældresamtaler da vores datter i skolen, havde svært ved at overskue tingene. Hun kunne blive ekstrem vred, ked af det, kom i konflikter med de andre men er samtidig en meget omsorgsfuld pige. Vi oplevede at hun ikke var rigtig glad og manglede troen på sig selv. Hun havde svært ved at styre sit temperament og blev enten rigtig ked af det eller vred. Lærerne i skolen havde svært ved at håndtere hende og vidste ikke hvad de skulle gøre – de mente at det kunne være ADHD.
Vi vidste at det var det ikke. Hjemme havde hun ikke de samme problemer og viste ikke symptomer på ADHD.
Vi kontaktede Ellen Eriksen og det har forandret alt!
Vores datter har fået det godt igen, hun hviler i sig selv, er glad og kommer ikke i konflikter mere. Der har været få ændringer i hendes kost som vi følger – bla. at hun ikke spiser hvede mere. Hun hører nogle bestemte lyde inden hun skal sove og inden hun står op.
I starten gik der ca en måned imellem vi var ved Ellen men nu kan der godt gå 4-5 måneder imellem vi er der.
Dette hvis der har været for mange fødselsdage og hun har spist hvede eller hvis der har været en ting der har påvirket hende.
Vi som forældre har inden vi kom til Ellen været frustreret og kede af det på Cecilies vegne, og har også haft svært ved, at finde ud af hvad vi skulle gøre, for at hun kunne få det godt igen.
Vi er så glade og taknemmelige for, at vi hørte om Ellen, da det har forandret så meget for Cecilie. Samtidig er vi rigtig glade for at vi holdte fast i at hun ikke havde ADHD. Vi har nu en glad pige som har det godt.