Høfeber forsvandt ved 1. behandling

Af Jimmy Thorsøe

Jeg opsøgte klinikken før sommerferien 2010. Jeg havde fået kendskab til Ellen Eriksens klinik gennem bekendte, der var blevet hjulpet af CS-Program.

I ca. 20 år har jeg været voldsomt medtaget af høfeber med øget tåreflod, gener fra næsen samt vejrtrækningsbesvær. Jeg fik således 2 – 3 indsprøjtninger af binyrebarkhormon, antihistamintabletter, øjen – og næsesprays i store doser før og i hver græspollensæson. Var ofte så påvirket og medtaget, at jeg klokken 10 om formiddagen havde opbrugt min dagsdosis.

Under køreturen til det første besøg i klinikken, gjorde jeg og en bekendt holdt på en rasteplads i Himmerland; her kunne jeg ikke være udenfor af bilen andet end et øjeblik, før generne blev for voldsomme.

Jeg fik en behandling med lydkorrektion og  blev tilrådet at undgå mælk, hvedemel, æg samt indtage probiotic (mælkesyrebakterier, Red.).

På turen hjem gjorde de igen ophold på rasteplads i Himmerland; denne gang kunne jeg opholde mig ude UDEN nogen gener! Da jeg kom hjem, gik jeg direkte i haven og slog græsplænen, også dette uden nogen gener.

Som positiv bivirkning af behandlingen har jeg oplevet, at de 2 discusprolapser, jeg havde, og fik store doser panodil og gigtmedicin for, forsvandt ved behandlingen. Jeg har siden kun haft behov for at tage smertestillende medicin 2 – 3 gange.

Jeg har opnået et enormt godt resultat med 1 behandling, og jeg har valgt fortsat at bruge klinikken, når der opstår akutte ting som f.eks. en brækket fodrodsknogle.
Mine omgivelser har reageret positivt på mit møde med programmet og flere af mine familie har gjort brug af Ellen Eriksens ekspertise.