Høfeber siden barndommen – nu væk

Af Emma

Jeg havde haft høfeber siden jeg var 7 år, og derfor haft det i 9 år, da jeg fik min første behandling hos Cure2Life. Gennem årene var min pollenallergi kun taget til i styrke og endnu en sommersæson virkede ulidelig med allergi for samtlige pollen; græs, birk, grå bynke, el og hassel. Ved siden af det også allergi for nogle dyr og muligvis madvarer.

Gennem min mor hørte jeg om Ellen Eriksens arbejde og fremgangsmåde, og da jeg altid har været åben for muligheder, ville jeg da give programmet et forsøg! Dog vidste jeg da også, at det ville kræve en drastisk livsstilsændring, tålmodighed og udholdenhed. Dette vidste sig også at være afgørende for udfaldet af behandlingen.

Dagen jeg trådte ind hos Ellen første gang, var jeg slemt medtaget. Det var midt i græssæsonen, der var på sit højeste, og jeg var derfor allerede udmattet, og det var endda før middag. Det var en lang omgang, hele kroppen blev gået i gennem og ikke kun høfeberen blev korrigeret men simpelthen hele kroppen. Det må indrømmes! Da jeg kom ud derfra igen havde jeg mange blandede følelser. Delvist en wow-fornemmelse samtidig med tvivl og undren over, hvad dette mon ville føre til. Det skal understreges, at jeg var 100 % indstillet på at gennemføre det følgende forløb, der bestod af diæt og lydkorrigering.

Jeg kom på en hvede- og mælkefri diæt, tog hver aften mælkesyrebakterier for at genopbygge min tarmflora, der efter sigende skulle være årsagen til allergien. Og det hjalp. Og hjælper stadig. Det var i en sådan grad, at man som allergiker ikke kan forestille sig, hvordan en mindre livsstilsændring kan fjerne en gene som har voldet så stor irritation og fortvivlelse gennem så mange år af ens liv. Men jeg er den dag i dag fuldstændig fri for allergi af alle former.

Under behandlingen var jeg på ferie i Italien. Og man tager selvfølgelig ikke til Italien uden at spise italiensk pizza! Jeg tillod derfor mig selv denne ene aften at gøre en undtagelse. Det var ikke fordi, jeg fortrød det, men min krops reaktion bagefter var nok til, at jeg ikke gør det igen! Jeg blev utilpas, oppustet og følte mig stoppet. Min krop sagde simpelthen fra. Hvilket den ikke gjorde før behandlingen hos Cure2Life men nu var klar over, hvad der i virkeligheden, var godt for den. Jeg kender nu følelsen af at have det godt. Både gladere, har mere overskud, bedre velvære og selvfølgelig det, der var selve formålet… Fri for allergi.

Jeg kan i allerhøjeste grad anbefale et besøg hos Cure2Life, om det så er hovedpine eller allergi du kommer med bliver du taget imod med åbne arme og et varmt smil.