Kraftige mestruationssmerter og hovedpiner væk!

af Stine Kjellerup

I 2010 begyndte jeg at få rigtig slemme menstruationssmerter; de var så slemme, at jeg blev nødt til blive hjemme fra skole med koldsved, svimmelhed og opkast. Samtidig var jeg begyndt at få udbrud af børneeksem på områder af kroppen, hvor jeg aldrig havde fået det før (blandt andet ansigtet). Desuden kunne jeg ikke ligge på ryggen, på grund af smerter i lænden og jeg var rigtig træt om morgenen og i skolen.

Inden jeg kom til Cure2Life havde vi været forskellige steder med mine problemer; ved lægen (børneeksem og ryggen) og kiopraktoren (hjalp ryggen i en periode, men så kom smerten igen).

Min mor og jeg opsøgte Cure2Life i maj måned 2012, efter at have talt med en god ven af familien, som er bror til Ellen. Vi tog kontakt til Rasmus, som fandt en tid til mig med det samme. Jeg fik et godt førstehåndsintryk; den måde jeg blev taget imod på var dejlig – Rasmus var venlig og forklarede hvad der skulle ske på en god måde. Det var en smule forvirrende med alle de fagord der blev brugt og i starten lød det mærkeligt, at man kunne forstå kroppen via muskeltesten, men det virker faktisk rimelig naturligt.

Efter første behandling forsvandt alle mine menstruationssmerter og tilhørende problemer (koldsved, svimmelhed og opkast). Jeg blev i den forbindelse også sat på en mælke-, hvede- og sukkerfri diæt og efter anden behandling var mit børneeksem forsvundet. Min ryg har også fået det meget bedre, men har stadig lidt smerter over lænden, som vi skal se på tredje behandling.  Jeg har fået meget mere energi og har meget mere overskud i skolen (går i 9.klasse).

Venlig hilsen
Stine Kjellerup