Min græspollenallergi forsvandt

af Lene Melvad Larsen

Jeg har lidt af græspollenallergi siden 16 års alderen, altså i 43 år. Har i 30 år anvendt lægemidler herimod med svingende effekt. Mine gener er øjen-og ganekløe, nys samt rindende øjne og næse. Perioden strækker sig fra midt i juni og til slutningen af august.

Mette Lindgren, min gode veninde, der er under oplæring hos Ellen Eriksen, Plus Energi (Cure2Life Red.) i Frederikshavn, tilbød mig en prøvebehandling, som jeg takkede ja tak ti l.Mette fandt mine svar på ubalancen i kroppen, behandlede mig og opmuntrede mig til at supplere med vitamintilskud, probiotic og at undlade det tidligere anvendte lægemiddel mod allergi. Jeg fulgte anbefalingerne. Har blandt andre kostråd også undgået fødemidler, der kunne give krydsallergi.

Jeg har næsten intet mærket til min allergi!!!!!  Kun sporadiske nys uden tåre- eller næseflod! Behandlingen hos Mette blev suppleret/justeret 2 gange.

Som tillæg skal nævnes,  at i perioden regulerede tallet for funktionen af min skjoldbruskkirtel sig spontant, så det nu ligger øverst i normalområdet mod tidligere en trediedel over det normale.

 

 

Med venlig hilsen

Lene Melvad Larsen