Fri for skinnebensbetænselse, fri for familierelateret nedsat hørelse og et 12 tal til eksamen

Kære Ellen

Jeg har behov for lige at skrive til dig, som opfølgning på, at jeg har været til behandling hos dig af 2 omgange. Først i Frederikshavn, og derefter i Århus.

I forbindelse med min daglige træning, har jeg været stærkt plaget igennem flere år, af skinnebensbetændelse. Læger som fys. Har rådet mig til pauser, hvilket jeg har fulgt, men uden nævneværdig ændring. Jeg har følt det som nærmest invaliderende, og har påvirket mit humør i sådan en grad, at jeg ofte har været meget svær at omgås.

Da min kone en dag kom hjem fra kursus, fortæller hun at hun via en af sine medkursister er blevet gjort opmærksom på dine færdigheder, og samtidig oplyser hun, at hun har booket tid til mig.

Jeg må gøre det helt klart, at jeg nødtvungen tog med til Frederikshavn, i det jeg ikke er til ”hokus pokus” og selvudnævnte mirakelmagere, hvilket jeg i første omgang anså Cure2Life at være.

Da jeg møder dig er du enormt imødekommende, forklarende, og på ingen måder selvhøjtidelig.

Ved behandlingsstart, hvor du fik korrigeret mig og ryddet op i mine 2 millioner negative tanker blev efterfulgt at introduktion til vigtigheden af at høre korrigerende lyde. Ellen, jeg må sgu indrømme at jeg i virkeligheden grinte lidt af det hele inde i mig selv, og fandt det yderst tåbeligt at ligge på en briks alt imens du slog på gonggong, og pustede i et stort blæseinstrument, men

Jeg fulgte dine råd om at tage det seriøst når kroppen fortæller vigtige mangler af mineraler og vitaminer, og kunne konstatere efter blot 20-25 dage med daglig dosis korrigerende lyde og div. Vitaminer, så var mine årlange smerter forsvundet fra mine skinneben.

Ved mit andet besøg hos dig var jeg derfor mindre forbeholden omkring at fortælle om andre skavanker, herunder en familierelateret hørenedsættelse. Vi snakkede om høreapparater og andre ting, men min forfængelighed har fraholdt mig denne løsning.

Efter behandling denne dag var jeg enormt udmattet, og frøs. Om aftenen havde jeg en fuldstændig absurd høj hyletone i mit ”døve” venstre øre. Lyden var så høj, at jeg bad min kone om at ligge sit øre til mit, for det måtte hun da kunne høre. He he, men det kunne hun jo ikke.

Næste morgen følte jeg mig letter svimmel, frøs og tænkte jeg måske havde redet mig et eller andet. På arbejdet havde jeg et ønske om, at mine kollegaer dæmpede sig lidt, men valgte i stedet at tage fri for at tage hjem og løbe, trods stadig svimmelhed. På min løbetur har jeg ”træk” i mit venstre øre og kan registrerer bagfrakommende billister, uden at vende mig, og her går det op for mig at jeg pludselig kan høre på mit venstre øre. Ellen jeg kan F…… høre. De efterfølgende dage går med at holde mig for mit højre øre for jeg tror simpelthen ikke på det her, men den er god nok. Det her er så mærkeligt at jeg har haft svært ved at fortælle om det til andre, idet jeg tænker de tror jeg er blevet tosset. Men det er jeg altså ikke.

Resultatet er nu blevet, at jeg må sige til familie, kollegaer, og venner at de ikke behøver at snakke så højt til mig, for jeg kan jo sagtens høre dem. Jeg kan høre døren åbne, når jeg står på 1. salen, når ungerne leger i den anden ende af huset. Det her er fantastisk.

I dag har jeg været til eksamen i forbindelse med en 2-årig overbygning til mit job. Jeg har aldrig formået at score højeste karakter, men gjorde det i dag med et flot 12 tal. Dette vil jeg også have lov at tilskrive den forvandling du har medvirket min krop til at udføre. Jeg skylder dig en stor tak, og håber at andre tør at springe ud i et besøg hos Cure2Life, også selvom det kan virke lidt fjollet .

Mange taknemlige hilsner

Thomas Lind