Jane skriver efter 3 behandlinger:

Jeg har igennem længere tid følt mig en del stresset, og dette gav mig blandt andet en del maveproblemer såsom diarre. Herudover havde jeg en del mavekramper. Jeg troede først, at det var nyresten eller galdesten.

I min omgangskreds er der flere, der har været til behandling hos cure2LIFE. De fortalte om de dejlige resultater, de havde opnået, så det skulle prøves.

Jeg skal da lige love for, der skete ting og sager. Her fandt man ud af, at jeg havde en utæt tarm og candidasvamp. Endvidere var der en del fødevarer, jeg ikke kunne tåle.

Efter en del test og lydbehandling samt indtagelse af mave/tarmbakterier (probiotic) gik der ikke lang tid, før jeg kunne mærke en stor forandring.

Jeg behandler mig selv hjemme ved at lytte til en cd – dejligt afstressende. Selvfølgelig har jeg også rettet mig efter de kostanbefalinger jeg fik.

Jeg fortsætter nu med de gode bakterier og lydene, og jeg tror på, at jeg senere vil kunne spise de ting, jeg har problemer med nu.

Jeg synes næsten alle mennesker fortjener behandling, det har virkelig hjulpet mange. Der bliver virkelig gået i dybden med mange ting, herunder medfødte gener, arvelige tendenser, psyken m.m.

Alt i alt bliver mange ting sat på plads, som man ikke anede, man slæbte rundt på.