Kraftig reaktion på 2. børnevaccine

Af Benjamins mor,  Janicke, maj 2013

Vi var så heldige at blive forældre til den skønneste dreng i maj 2013, og vi glædede os til den ventende fremtid, men glæden havde en skyggeside, da vores søn grad rigtig meget, havde forstoppelse og mavepine. Vi prøvede mange forskellige produkter for at komme mavepinen til livs, og prøvede også kiropraktor, men lige lidt hjalp det. Han trives fint på alle andre punkter, dog havde vi en lidt sløj øjenkontakt, men den var der, og ssp sagde det var okay. Det med at sidde og putte var heller ikke lige hans stærke side, han var en dreng med ild i røven. I en alder af 3 mdr triller han rundt i hele stuen, og som 5 mdr kryber han lystigt omkring. En dreng der er i ALT og var overalt.

Da vores søn bliver 5 mdr får han sin 2. vaccine og der kommer en voldsom reaktion, han har begyndede stivhed i leddene, græder uafbrudt i 3 døgn og har meget høj feber. Denne reaktion afsluttes med eksem der langsomt breder sig over hele kroppen og da han er 6 mrd. viderestilles han til børnelægen med mistanke om mælkeallergi. Vi tager mælken fra ham og 3 dage efter har han kun begrænset eksem tilbage, vi så lyset og tænkte at nu gik mavesmerterne væk og alt ville blive godt for vores lille søn. Men desværre skete det ikke, han vågnede stadig ofte med mavekramper, og var som regel vågen 2-4 timer hver nat, hvor han skreg af smerte. Oveni dette kom han på astma medicin.

Som 7½ måned gammel starter han i dagpleje, hvor dagplejemor nævner at det da er en dreng med krudt i, flere venner og bekendte har pointeret at knægten må da have damp, og mange med børn der har diagnosen ADHD påpeger at sådan var deres barn også i denne alder. Jeg begynder at panikke lidt og tænker selv tanken hver gang folk siger: ”hold da op en vild dreng.” da han fylder 8 mdr. kontakter jeg Cure2Life, jeg er desperat og mangler efterhånden min nattesøvn, jeg er vendt tilbage til uddannelsen og har virkelig brug for søvnen for at kunne hænge sammen.

Jeg har altid været meget betænkelig ved alternativ behandling og var da også skeptisk da jeg trådte ind af døren. Undervejs fortalte hun en del ting om vores søn, bla. at hans krop havde reageret meget på vaccine nr. 2, og at han ikke kunne tåle mælk og gluten. Efter første behandling havde vi en søn der søgte øjenkontakt hele tiden, hans dagplejemor var helt chokkeret da hun havde han dagen efter, hun havde haft mere øjenkontakt den dag end hele den måned han havde gået der, og han var meget mere rolig. Om aftenen dagen efter faldt han i søvn i mine arme, hvilket han aldrig før havde kunnet finde ro til, kun da han var ganske lille. (1-2 mdr.). fra den dag af havde vi en søn der elskede at komme hen lige og putte lidt. For hver behandlig + musikken og kostændringen gik det fremad, eksemen forsvandt helt, vi fik vores nattesøvn og mavepinen blev væk da vi fik ham på glutenfri kost, der gik lidt tid inden vi fik det gennemført da dagplejen ikke må give specialkost med mindre der er lægeerklæring herpå, men nu har han været glutenfri i 2½ md. Vi har nu en søn der fungerer til UG, når bare kosten holdes og musikken spilles.

Vi takker Cure2Life mange gange for denne ændring, nu er der aldrig nogen der sammenligner vores søn med ADHD børn. TAK!