Lone skriver efter 4 behandlinger

Jeg har igennem 9 år haft uforklarlige ledsmerter, hævede led, pludselig mistet følelsen i hænder og fødder, samt været plaget af søvnløshed. Jeg har været ved reumatologi, fået knoglescanninger, været hos neurolog samt gået på smerteklinikken i Aalborg. Ingen har kunnet stille en diagnose. Jeg har været sygemeldt i sammenlagt fire år, og har ikke kunnet passe et fuldtidsjob.

Den eneste ”hjælp”, de har kunnet give mig, var morfin og andre smertestillende piller. Disse piller har jeg taget de sidste ni år (mellem 4-12 om dagen). For min søvnløshed har jeg taget Cirkadin i tre år.

Jeg havde flere gange hørt om cure2LIFE og besluttede mig for at give det en chance.

Første gang jeg skulle til behandling hos cure2LIFE var jeg lidt skeptisk, specielt fordi jeg har prøvet så mange ting uden at få det bedre.

Min behandler tog sig god tid til at høre hele min sygdomshistorie inden behandlingen.

Jeg blev rådgivet til at holde mig fra mælkeprodukter, tage probiotica, samt at lytte til bestemte lyde. Det gjorde jeg selvfølgelig (og gør stadigvæk).

Efter første behandling havde jeg det en smule underligt, men det havde min behandler forklaret mig, at jeg muligvis ville kunne mærke. Det var på ingen måde ubehageligt.

Allerede efter en lille uge kunne jeg mærke forskel. Mine led var ikke så hævede, og jeg faldt lettere i søvn (uden svedeture om natten).

Efter anden behandling var der sket en tydelig forandring. Smerterne var ikke så slemme og aftog mere og mere.

Jeg er nu næsten medicinfri – med naturlig nedtrapning, og jeg har i dag ikke problemer med at passe mit arbejde.

Den tydeligste forskel er, at jeg i dag kan være noget for min familie. Hvis ikke smerterne var der, så var jeg groggy af medicinen og måtte ligge ned det meste af tiden.

Jeg har stadig dårlige dage, hvis jeg har overanstrengt mig, men jeg har jo heller ikke brugt mine muskler i mange år, af frygt for yderligere smerter, så nu skal de genoptrænes langsomt.

De sidste småting er jeg sikker på min behandler klarer ved næste behandling.