Mange penicillin behandlinger medførte irriteret tyktarm og mange andre gener

I mange år har jeg døjet med irriteret tyktarm. Jeg har fået lavet mange undersøgelser, uden held til at få det bedre. Jeg har taget allergipiller hver dag i rigtig mange år og haft gentagne mange infektioner, bl.a. blærebetændelse, lungebetændelse, betændelse i mund, kæbe m.m. Derfor har jeg været på mange lange pencillinkure, uden at det rigtigt hjalp.

Mine negle begyndte også at blive grimme og fortykkede, og jeg fik en henvisning til en hudlæge, som sagde, at det var psoriasis, og at dette nok ville være varigt.

Jeg blev via min søn og svigerdatter anbefalet at prøve et behandlingsforløb hos cure2Life, og det har jeg ikke fortrudt.

Jeg kørte til Århus til Ellen og fik 1. behandling og skulle derefter hjemme høre lyde, bruge olie og begynde at tage probiotica dagligt. Jeg må indrømme, at jeg i starten syntes det var lidt underligt, men jeg gjorde det og startede hurtigt med at se bedring på mine negle.  Efter 3. behandling, ca. et halvt år efter start af behandling, har jeg det meget bedre. Mine negle er blevet hele og fine. Blærebetændelse har jeg ikke haft nogen af siden 1. besøg hos Ellen. Maven fungerer meget fint, og jeg tager ikke længere allergipiller. Ja underligt, men sådan er det bare.

Hilsen Lis