Sådan slap jeg for angst, konstant hovedpine og træthed, mavepine, muskelsmerter/uro i mine ben og fødder samt depression

Jeg hørte omkring Ellens behandlingsmetode igennem min søster. Jeg havde egentlig opgivet håbet om, at få det godt igen. Jeg har igennem mange år døjet med angst, konstant hovedpine, mavepine, konstant træthed, muskelsmerter/uro i mine ben og fødder. Oveni alt det her, som jeg har gået med i flere år, fik jeg i 2015 konstateret kræft og efter et sygdomsforløb, blev jeg erklæret rask, men perioden efter kræftforløbet tog rigtig hårdt på mig, og samtidig med det gik min kæreste igennem nogle år fra mig – så jeg var inde i en rigtig dårlig periode, hvor alting føltes håbløs for mig.

Jeg skulle til en konsultation på sygehuset, hvor jeg oveni alting fik af vide, at jeg havde en depression, hvor lægen så det som den eneste udvej, at jeg skulle komme på lykkepiller, men det så jeg ikke som en løsning. Jeg gik derefter til egen læge og fik en henvisning til psykolog, men efter erfaring synes jeg bare ikke rigtig det virker for mig med de psykologer. Så en dag snakkede jeg med min søster omkring det hele, og hun anbefalende mig at tage ned til Ellen/cure2life, da hun havde set, hvordan hendes behandlingsmetode havde hjulpet hendes søn. Jeg havde det sådan, det kan ikke skade mig mere, så hvorfor ikke prøve.

Så jeg ringede til Ellen uden at forvente noget og uden at vide, hvad jeg i princippet havde behov for hjælp til, for at indse hvad jeg ”fejlede” var jeg ikke god til.

 

Jeg tog min mor med under armen den 16 september 2016 og fik den første lektion ved Ellen og fik en masse informationer omkring min krop, og at den i princippet ikke havde det så godt. Så Ellen sagde til mig, at for at mine indre organer skulle få det bedre, skulle jeg prøve at leve uden hvedemel samt mælkeprodukter indtil næste gang vi skulle ses. Jeg skulle tage to pulver produkter, som også skulle hjælpe min krop med at hele sig selv. Jeg skulle høre to forskellige lydprogrammer, som skulle styrke mig.

Det hele lød rigtig mærkeligt i mit hoved. Jeg vidste ikke, om jeg skulle tro på det, men tænkte, det kan ikke skade. Så jeg gjorde alt, hvad hun sagde, jeg skulle. I dag er det den 3. januar 2017, og jeg har nu været ved Ellen for tredje gang, og jeg er en helt anden pige, end da jeg startede! Jeg har ingen hovedpine, ingen muskelsmerter, min angst er på ingen måde, som den har været. Jeg kan finde ud af at være alene, som jeg ikke har kunnet før. Jeg kan finde ud af at være i større forsamlinger uden at få angst lige med det samme. Hele forløbet med Ellen har virkelig hjulpet mig rigtig meget, og jeg vil helt klart anbefale cure2life til andre, som ikke synes psykologer hjælper eller bare for at prøve noget nyt til at få det bedre.

 

Jeg kan for første gang i mange år sige: ”Jeg er glad, glad for den jeg er og glad for at være her!” og det kan jeg takke Ellen for.

 

Hilsen Mie