Corrective Sounds-metoden kan afhjælpe skoleværing og manglende trivsel hos børn og unge

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

SIKKE EN BOG

Med stor viden og indsigt beretter Ellen Eriksen medrivende om Corrective Sounds-metoden. Som mangeårig CS-behandler har hun opnået banebrydende resultater hos børn og voksne, der er kommet til hende med forskellige former for fysiske, mentale & psykiske ubalancer.

Ubalancer kan komme til udtryk ved mistrivsel i skolen, vanskeligheder med indlæring, koncentration, selvtillid, selvværd og store humørsvingninger. Årsagen kan skyldes, at kroppens frekvenser ikke svinger harmonisk og så kan ingen klare hverdagen særligt godt.

Flere og flere medarbejdere i sundhedssektoren har fået øjnene op for denne enestående, enkle, smertefri, komplementære behandlingsform.

Men bogen er også guld værd for undervisere! Det kan være lærere i folkeskolen og ungdomsuddannelser, på videregående uddannelser eller i efteruddannelsesregi. Årsagen er, at en del elever ikke formår at indgå i dynamikken i gruppearbejde eller på klassen. Evnen til fordybelse i stoffet og vedvarende koncentration er stærkt nedsat, hvilket fører til øget frustration og lavt selvværd. Læse- & skrivevanskeligheder samt decideret ordblindhed og talblindhed kan ligeledes skyldes ubalancer i kroppen eller psykens frekvenser. Børn og voksne med diagnoser kan slippe for langvarig medicinering.

Med Corrective Sounds-metoden genoprettes frekvensernes balance. Det fører til gladere børn og unge, som får bedre udbytte af skolegang og uddannelse!

Udtalelse af Susan G. Piil, cand.mag.

KØB DIN BOG HER:

Mobilpay til 58447 (Corrective Sounds ApS) og udfyld formularen.

Pris: 270,- ved afhentning i Frederikshavn, Aalborg eller Aarhus.
(Nærmere adresse oplysninger tilgår ved købet)

Bogen er udkommet på Forlaget HOVEDLAND.DK og kan desuden købes på SAXO.COM, GUCCA.DK samt hos boghandlere i hele Danmark. 

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.