Genvandt livsglæde og hukommelse på bare 2 behandlinger

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Jeg er en 72-årig aktiv pensionist som gennem nogen tid havde oplevet at være trist, have søvnproblemer og hukommelsesbesvær. Jeg var usikker på, hvad jeg skulle gøre og min nabo opfordrede mig til at besøge en alternativ behandler. Jeg kontaktede Ellen Eriksen og fik en konsultation i januar 2018.

Jeg blev gennemgået med fokus på mine energier og mine oplevelser gennem mit liv op til dette tidspunkt. Der var flere oplevelser omkring den tid, hvor jeg stoppede på arbejdsmarkedet, som tydede på, at jeg ikke havde fået bearbejdet dette grundigt og at det kunne være årsagen til, at jeg havde det på denne måde. Vi drøftede mine madvaner og jeg besluttede at nedsætte mit mælkeforbrug og forbrug af rent hvedemel. Jeg bruger nu kun skummetmælk i mine 2 daglige kopper kaffe og bager udelukkende med speltmel.


Jeg fik et USB-stik med hjem med Corrective Sounds Metodens lydfiler og brugte dette flittigt gennem de næste 3-4 uger. Samtidig tog jeg Probiotika Classic som kosttilskud.

Allerede ved 2. besøg havde jeg det meget bedre og bruger nu kun Corrective Sounds lydprogrammerne en gang imellem og bruger kun kosttilskuddet til at bedre min tarmflora med ½ dosis hver aften ved sovetid. Jeg sover så godt som hver nat, læser atter flittigt og kan huske, hvad jeg læser. Jeg er glad og aktiv igen.


Jeg har haft stor glæde af mine to besøg hos Cure2Life v/Ellen Eriksen, som jeg har anbefalet til nogle veninder, som jeg tror vil få glæde af det.

Hilsen Kirsten Poulsen   

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.