“Jeg var deprimeret, havde panikangst og troede ikke på mig selv”

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

af Helle, 39 år

At skulle gøre status over de sidste tre år jeg har været en fast klient hos dig, er både tankevækkende og overvældende.

Da jeg første gang kom i din klinik, var det fordi jeg var modløs og uden håb for min fremtid. Alt det jeg havde prøvet, før jeg kom hos dig, gav ikke rigtig mening for mig, og pga. af den manglende tro på at det kunne blive bedre, var jeg havnet i en ond spiral, jeg ikke selv kunne komme ud af.

Jeg havde hørt om dig Ellen, og selvom jeg havde prøvet andre med samme kunnen som dig, havde jeg hørt, at du skulle være den bedste indenfor dit fag. Jeg husker tydeligt, da jeg en dag tog mig sammen og ringede til dig, du beroligede mig i telefonen og sagde, at du nok troede, at du kunne hjælpe mig.

Da jeg kom i klinikken nogle dage efter, fik jeg en varm og professionel modtagelse af dig, og selvom min panikangst fyldte hele min krop, var det alligevel med et ønske, håb og tro om, at du ville gøre alt for at hjælpe mig. Jeg var på det tidspunkt for dårlig til selv at komme i din klinik, så jeg havde min mand med, som sad i sofaen og overværede hele behandlingen.

Jeg fortalte dig om mine symptomer; stress, udbrændthed, modløshed, svær panikangst, deprimeret, manglede tro på mig selv og den værste af dem alle søvnløshed. Jeg havde gået med disse symptomer i en periode over 2-3 år, og de var på det højeste, da jeg kom hos dig Ellen. Jeg havde prøvet så meget for at hjælpe mig selv; motion, afslapning, forskellige alternative behandlinger, psykologhjælp, vitaminer osv. men ingenting hjalp.

Husker tydeligt min første behandling hos dig; det var tydeligt, da du gik i gang med behandlingen, at der var gode grunde til, hvorfor jeg havde det så skidt. Du testede min krop igennem fra A-Z og fandt mange ubalancer, som kunne være årsagen til min dårlige psyke. Jeg kan huske, at det var en kæmpe lettelse, da du sagde ordet depression, for det var jo lige sådan jeg havde det. Du testede dig frem til, at jeg dannede for lidt serotinin i hjernen, som oftest føre til depression – og det kunne behandlingen hjælpe mig med at danne selv igen. Første behandling var en KÆMPE øjenåbner for mig, jeg fik pludselig noget at tro på igen, det var fantastisk. Jeg gik derfra med en utrolig taknemmelig følelse i kroppen af, at man aldrig må miste håbet, og at der altid er hjælp at hente.

Tiden derefter husker jeg som en lang proces med små sejre undervejs – jeg kom i en længere periode i klinikken ca. 1 gang om måneden, og langsomt begyndt jeg at mærke små ændringer. Det bedste, jeg husker, var, at jeg pludselig begyndte at kunne falde i søvn og sove igen. Jeg tror aldrig, jeg har været så taknemmelig, og jeg synes stadig, det er et mirakel den dag i dag. Hver gang jeg kom hos dig, kunne min krop fortælle at den gjorde fremskridt – og det kunne jeg mærke.

De to sidste år har været de bedste i meget meget lang tid, og den dag i dag er jeg fri af min angst. Jeg har fået et sundt og godt selvværd, jeg er glad for livet, og har mod på nye ting. Jeg er overbevist om, at det skyldes dine behandlinger og vores gode snakke undervejs og selvfølgelig min egen arbejdsindsats også. Men du hjalp mig, da jeg ikke selv kunne, og det vil jeg altid være dig evig taknemmelig for. I dag kommer jeg i din klinik med jævne mellemrum og får rettet kroppen op, når jeg kan mærke, at jeg er kommet i ubalance.

Udover at det har hjulpet mig helt utroligt rent psykisk at få behandlinger hos Ellen, så har det også haft en fantastisk effekt på fysiske gener så som blærebetændelse, virus, betændelser, herpes virus osv. I dag går jeg oftere hos Ellen end hos min egen læge, meget tankevækkende. Min mand og vores 2 børn på 7 og 12 år går også hos Ellen, når deres helbred eller psyke i et eller andet omfang svigter – vi har altid fået noget ud af behandlingerne, og jeg forsøger at sprede budskabet, når jeg kan mærke nogen i min omgangskreds har brug for hjælp.

I dag er jeg frivillig i angstforeningen og forsøger at hjælpe andre, som har ondt i psyken, og på mandag starter jeg i mit første fuldtidsjob i meget lang tid. Jeg tror på, vi alle kan hjælpes, vi skal bare tro på det og finde den rette hjælp. Jeg har altid troet på selvheldbredende kræfter, men nogen gange skal vi have hjælp og et lille skub af andre – og jeg tror meget på, at det skal være den naturlige form for hjælp, derfor har jeg heller aldrig prøvet medicin for angst eller depression, og jeg er glad for den dag i dag, at jeg er stået ved mine holdninger og værdier omkring, at vi mennesker kan holde til mere, end vi selv tror, og at der altid er en naturlig forklaring på mistrivsel, og at der ALTID er noget hjælp at hente. Vi skal bare selv ud og lede efter den – jeg fandt min hjælp – Tak Ellen.

Kære Ellen, jeg takker dig at hele mit hjerte, du er et fantastisk menneske, du ser det hele menneske, og du behandler det hele menneske – Jeg er taknemmelig for dig, og glæder mig til vi ses igen.

Kontakt Cure2Life

Klinik i Frederikshavn

Skippergade 54, 1. sal
9900 Frederikshavn
Telefon: 20 72 70 90
Mail: frederikshavn@cure2life.dk

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.