”Mere selvindsigt, mindre stress og ikke længere endometriose”

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Jeg har i hele mit voksne liv haft kontakt med flere forskellige alternative behandlere med hjælp til forskellige problemstillinger, så det var ikke fremmed for mig at tænke alternativt. Efter jeg har lært CS-Metoden og Ellen at kende, bruger jeg hende til at få rettet op på små og store ubalancer i min krop.  

Efter i adskillige år af have lidt af endometriose, kontaktede jeg Ellen, som jeg havde mødt i 2009, hvor hun underviste på NLP-uddannelse og fik derved kendskab til CS-Metoden. 

Jeg havde mange smerter i forbindelse med menstruation – så meget at jeg var sygemeldt én til to dage hver måned. Jeg fik på et tidspunkt fjernet æggestok og æggeleder i den ene side, da de var ødelagt af arvæv. Gynækologen mente, smerterne kunne stamme derfra. Efter operationen havde jeg stadig månedlige smerter. Så derfor var jeg klar til at prøve noget nyt for at se, om det kunne hjælpe på mine smerter.

Efter den første behandling var jeg fyldt med ekstra energi og havde det som om, jeg var født på ny. Det var en fantastisk oplevelse og i tiden derefter fik jeg gradvist færre og færre smerter. Det var en utrolig lettelse. Jeg havde ikke længere brug for smertestillende medicin og mine menstruationer var ikke længere rædselsfulde.

Ellen fandt frem til, jeg ikke tåler hvede og til dels mælkeprodukter. Det har gjort en enorm forskel at afholde mig fra hvedeprodukter. Smerter og ubehag, jeg tidligere har haft, er nu noget, jeg oplever meget sjældent. Ligeledes har jeg i forbindelse med at have droppet hvede og mælk haft et større vægttab. Jeg har i de forløbne år stille og roligt tabt mellem 15 og 20 kilo. Jeg har ikke spist anderledes i øvrigt – dog holder jeg mig så vidt muligt fra hvidt sukker og bruger rørsukker i stedet.

Efter nogle år siden blev jeg sygemeldt med alvorlig stress. Med hjælp fra CS-Metoden fik jeg styr på min stress og hvad den handlede om og fik ryddet op i masse gamle ting i min krop. Det gjorde, at jeg efter et halvt år som fuldtidssygemeldt gradvist vendte tilbage til mit job og efter yderligere et halvt år var jeg tilbage på fuld tid. Det var en hård og lærerig proces, som jeg i dag kan se tilbage på med tilfredshed. Jeg troede ikke, at det var muligt, at jeg kom tilbage på jobbet.

Igennem mange år har jeg fået hjælp til at slippe for forskellige gener og symptomer. Udover hjælp til endometriose er den væsentligste hjælp nok, at jeg er blevet bedre til at mærke efter og at ”sortere i de indtryk”, jeg tidligere har haft tilbøjelighed til at tage ind og gøre til mine. Jeg har brugt – og bruger – Ellen til at få rettet op på små og store ubalancer i min krop. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og bliver klogere på min krop gennem mine behandlinger hos Ellen.

Jeg kan nu ved egen hjælp finde ud af, hvad jeg tåler at spise eller ikke tåler. Det har været mig til stor glæde, da jeg indimellem oplever, at der er ting, min krop ikke bryder sig om og derfor reagerer på.


CS-Metodens lydfiler bruger jeg til at holde min krop i god balance. Jeg lytter til lydene inden, jeg lægger mig til at sove og bruger dem til at ”rydde op” i dagens oplevelser. Lydfilerne har været med til, at jeg ikke så let tager andres ubalancer og fortrædeligheder til mig, som tidligere. Føler jeg, at jeg ikke længere ved egen hjælp formår at rydde op, får jeg en tid hos Ellen. Jeg er langt mere tilbøjelig til at bruge denne metode end at kontakte egen læge.

Venlig hilsen
Jane Klitgaard

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.