Min nye bog er udkommet

SIKKE EN BOG

Med stor viden og indsigt beretter Ellen Eriksen medrivende om Corrective Sounds-metoden. Som mangeårig CS-behandler har hun opnået banebrydende resultater hos børn og voksne, der er kommet til hende med forskellige former for fysiske, mentale & psykiske ubalancer.

Ubalancer kan komme til udtryk ved mistrivsel i skolen, vanskeligheder med indlæring, koncentration, selvtillid, selvværd og store humørsvingninger. Årsagen kan skyldes, at kroppens frekvenser ikke svinger harmonisk og så kan ingen klare hverdagen særligt godt.

Flere og flere medarbejdere i sundhedssektoren har fået øjnene op for denne enestående, enkle, smertefri, komplementære behandlingsform.

Men bogen er også guld værd for undervisere! Det kan være lærere i folkeskolen og ungdomsuddannelser, på videregående uddannelser eller i efteruddannelsesregi. Årsagen er, at en del elever ikke formår at indgå i dynamikken i gruppearbejde eller på klassen. Evnen til fordybelse i stoffet og vedvarende koncentration er stærkt nedsat, hvilket fører til øget frustration og lavt selvværd. Læse- & skrivevanskeligheder samt decideret ordblindhed og talblindhed kan ligeledes skyldes ubalancer i kroppen eller psykens frekvenser. Børn og voksne med diagnoser kan slippe for langvarig medicinering.

Med Corrective Sounds-metoden genoprettes frekvensernes balance. Det fører til gladere børn og unge, som får bedre udbytte af skolegang og uddannelse!

Udtalelse af Susan G. Piil, cand.mag.

KØB DIN BOG HER:

Mobilpay til 58447 (Corrective Sounds ApS) og udfyld formularen.

Pris: 270,- ved afhentning i Frederikshavn, Aalborg eller Aarhus.
(Nærmere adresse oplysninger tilgår ved købet)

Bogen er udkommet på Forlaget HOVEDLAND.DK og kan desuden købes på SAXO.COM, GUCCA.DK samt hos boghandlere i hele Danmark. 

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.