“Ribben på rette plads og og smerter forsvandt med 2 behandlinger”

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Mit møde med Ellen Eriksen og CS-Programmet har været en god og meget positiv oplevelse.
Jeg er i slutningen af 20’erne og da jeg var 13 år gammel var jeg ude for en ulykke, som gjorde skade på min nakke og venstre skulder og ribben, som har givet mig mange smerter siden da.
Efterfølgende har jeg været til et utal af kiropraktikere, fysioterapeuter, en neurolog, almen praktiserende læger og kraniosakral. Sidstenævnte blødte meget op for min spændinger og smerter, som ingen af de andre havde formået at gøre, men selvom kraniosakral gav mig en, i perioder, næsten smertefri hverdag så kunne den ikke fjerne smerterne helt og min ribben blev ved med at sidde skævt.
Så hørte jeg om Ellen Eriksen, og jeg har ikke fortrudt overhovet at jeg kontaktede hende. Hun gennemgik min krop og fandt frem til at min krop havde traume i forbindelse med ulykken og at min krop stadig var tydeligt påvirket af ulykken mange år tidligere.
Med daglig hjælp fra sekvenserne med lyde og det ugentlige korrigerende  CD program kunne jeg tre måneder senere møde Ellen Eriksen igen. Jeg følte mig helt anderledes postiv og mere fyldt af energi end jeg har gjort i mange år – og mine ribben har fundet deres naturlige plads og sidder nu hvor de skal.
Jeg fortsætter med at lytte til programmet når der er behov for det og jeg føler mig tryg og lettet over at der er en løsning så tæt ved hånden (cd-afspilleren) som jeg kan tage i brug for jeg føler behov for det, så min krop kan komme endnu mere i balance og jeg kan vedligeholde de resultater jeg allerede har opnået.

Kontakt Cure2Life

Klinik i Frederikshavn

Skippergade 54, 1. sal
9900 Frederikshavn
Telefon: 20 72 70 90
Mail: frederikshavn@cure2life.dk

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.