“Slap af med smerter efter trafikuheld og en mislykket operation”

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

I maj 2014 var jeg impliceret i et trafikuheld, hvor jeg blev ramt af en bil, mens jeg kom på cykel. Jeg slog min venstre hofte og fik en blødning i venstre lårmuskel.
Jeg kæmpede efterfølgende med mange smerter i benet, som lægerne prøvede at behandle med blandt andet blokader, hvilket ikke virkede. Et år efter ulykken blev jeg opereret, hvor det blev forsøgt, at forlænge de sener, der går fra hofte til knæ.
Operationen var desværre ikke vellykket og jeg måtte efterfølgende kæmpe med flere smerter end tidligere og var afhængig af smertestillende om dagen, samt muskelafslappende til natten, for at kunne sove og derved få min hverdag til at fungere. Derudover oplevede jeg at være meget øm omkring operationsarret. Jeg har over flere perioder gået fast ved en fysioterapeut i håbet om at få færre smerter i benet, men smerterne forsvandt aldrig.

I juni 2019 fik jeg igennem familie mulighed for at prøve, at få behandling ved Cure2life i Frederikshavn. Jeg havde aldrig hørt om det før og jeg var ved første behandling lidt skeptisk, men samtidig også spændt på hvad behandlingen ville kunne gøre for mig.
Ved første behandling var der sat god tid af, til at tale omkring hvilke smerter jeg havde og min sygdomshistorie. Jeg blev efterfølgende testet og blev anbefalet at spise fiskeolie, samt lytte til nogle bestemte lydfiler, et bestemt antal gange om dagen, indtil næste behandling.
Jeg fandt efterfølgende ud af, at jeg ventede mig, hvilket medførte, at jeg stoppede helt med mine smertestillende samt de muskelafslappende som jeg fik til natten.
Jeg hørte konsekvent de anbefalede lydfiler og fulgte rådet med fiskeolie. Jeg var overrasket over hvor hurtigt jeg mærkede en bedring og ikke havde de samme smerter som tidligere.

Imellem 2. og 3. behandling var jeg på storbyferie, hvor jeg virkelig mærkede en forandring. Jeg oplevede at kunne gå meget længere end jeg plejede uden smerter i benet og trapper var heller ikke et problem. Selvom jeg, grundet min graviditet, ikke tog mine smertestillende manglede jeg dem heller ikke trods de lange gåture.

I alt fik jeg 3 behandlinger hos Cure2lift i Frederikshavn og har siden været smertefri og oplever heller ikke smerter ved berøring af og omkring mit operationsar. Jeg har siden midten af juni måned, ikke taget smertestillende hvilket er positivt, i forhold til hvor afhængig jeg var af dem tidligere, for at få min hverdag til at fungere.

Af Hanne Sofie Larsen

Kontakt Cure2Life

Klinik i Frederikshavn

Skippergade 54, 1. sal
9900 Frederikshavn
Telefon: 20 72 70 90
Mail: frederikshavn@cure2life.dk

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.