“Sofie og Magnus er nu medicin- og symptomfrie”

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Tina Jacobsen, der er sygeplejerske, opsøgte Cure2life angående sine to børn, Sofie på fem år og Magnus på to år. Begge børn havde haft astmatisk bronchitis en stor del af deres liv. Sofie fra hun var et år og Magnus fra seks ugers alderen. De var begge i fast forebyggende behandling med binyrebarkhormon i sprayform og derudover fik de ventolinespray, når der var behov for det. Denne behandling gav store bivirkninger i form af indre uro og rysten, og børnene var desuden ofte syge med infektioner, hvor de fik penicillin. Dette medførte stor bekymring og frustration hos forældrene og mange sygedage for hele familien.

Tina havde gennem en bekendt hørt om Corrective Sounds-metoden og trods en vis skepsis opsøgte hun Ellen Eriksen i håbet om, at hun kunne befri dem fra medicin og sygedage. Ellen foretog en grundig undersøgelse af børnene ved hjælp af en muskeltest og behandlede dem med korrektionslyde. Ellen rådede Tina til, at børnene skulle høre korrektionslydene to gange dagligt derhjemme og at de skulle holde sig fra hvedemel, mælk og æg. Derudover skulle børnene have probiotic – et mælkesyrepræparat, der styrker tarmen.

Efter første kontrol en måned senere havde begge børn det mærkbart bedre. Sofie havde færre natlige mareridt og de havde nedtrappet hormonbehandlingen, hvilket gjorde hende mere rolig. Desuden ændrede Sofie sig også mentalt, hvor hun gik fra at være en stille, tilbageholdende pige til at blive mere udadvendt og udstråle selvværd og selvtillid.

Magnus fik det også bedre, men det blev først for alvor godt, da han kom i børnehave, hvor forældrene selv havde mulighed for at have indflydelse på den mad, som Magnus fik. Her slap han blandt andet af med de mange forkølelser.

I dag har børnene en god hverdag, hvor de efterhånden selv har en god forståelse for vigtigheden af at følge diæten og høre korrektionslydene. De beder ofte selv om at høre dem, da de mærker, hvordan det hjælper dem.

Familien har en regel om at fravige diæten, når der er børnefødselsdage. Sofie oplevede dog på et tidspunkt, at hun fik det rigtig dårligt efter otte børnefødselsdage på en måned, hvor hun blandt andet fik vejrtrækningsbesvær. Her brugte moderen selvbehandlingsprogrammet med ”akutlyde”, hvorefter Sofie kort efter igen fik det godt. Det dokumenterer vigtigheden af for så vidt muligt at overholde diæten, så man undgå tilbagefald.

Tina fortæller, at hverdagen hos dem fungerer godt, og at hun har vænnet sig til at bage alt brød selv og at bruge speltmel i stedet for hvedemel. Resten af deres familie og venner var tidligere skeptiske, men der er i dag stor opbakning og accept. Det samme gælder fra Sofies skole og Magnus’ børnehave og forældrekredsene begge steder.

Kontakt Cure2Life

Klinik i Frederikshavn

Skippergade 54, 1. sal
9900 Frederikshavn
Telefon: 20 72 70 90
Mail: frederikshavn@cure2life.dk

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.