Undgik medicinsk behandling for depression

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Min læge foreslog, at jeg skulle have antidepressiver. Men det var jeg ikke klar til, så jeg kontaktede Ellen, da jeg havde kendskab til hende. Ellen og CS-metoden afhjalp min depression og som sidegevinst, tabte jeg mig et par kilo og slap af med muskel- og nakkesmerter.

Jeg gik på efterløn som 61-årig og glædede mig meget til det.
Efter et par år mistede jeg energien, humøret blev lavt og havde ikke lyst til ret meget. Gik til læge og fik at vide det var en depression og jeg kunne få nogle piller, men det ønskede jeg ikke.


Jeg hinkede mig igennem endnu et år mere. Det blev ikke bedre og piller var nu eneste udvej mente min læge. Men det ønskede jeg forsat ikke. Pludselig kom jeg til at tænke på Ellen, som jeg havde haft som kursusleder i 2002 og jeg vidste, at hun nu var alternativ behandler. Jeg kontaktede Ellen og fik en tid til behandling i klinikken.

Jeg fik min første behandling i januar 2019 og kunne hurtig mærke en forandring. En dag kort efter min første behandling, hvor jeg hjemme hørte et af CS-Metodens lydprogrammerne havde jeg en hel speciel oplevelse. Dagen efter var jeg i dårligt humør og vredladen, hvorefter jeg på anden dagen pludselig oplevede at være glad og i godt humør, som jeg ikke havde prøvet meget længe.

Jeg har lyttet til nogle af lydprogrammerne i 2 måneder. Min kost er lavet lidt om – jeg undgår komælk og gluten og taget nogle vitamintilskud. Jeg har fået meget mere energi og har ikke så mange ’øv-dage’, hvor det hele er træls. Desuden er jeg sluppet for med mine muskelsmerter, spændinger i nakken og har tabt mig nogle kilo, som passer mig godt.


Hilsen Inge Lis Jensen

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.