“Virus på balancenerven forsvandt”

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Af Erik Jensen, klient

Jeg oplevede pludselig total svimmelhed en morgen jeg stod op. Min læge og senere også en ørelæge konstaterede jeg havde fået en virus på balancenerven. Jeg var konstant svimmel og blev udstyret med tbl. mod søsyge uden nogen virkning.
Jeg opsøgte Ellen Eriksen og hun konstaterede også at balancecenteret i ørerne og i lillehjernen var kommet i uorden i forbindelse med at jeg havde arbejdet med en vinkelslibemaskine nogle dage forinden, samt havde jeg nogle spændinger i nogle nakkemuskler.
Ved hjælp af 3 behandlinger på 4 dage forsvandt min svimmelhed total og jeg kunne rejse til Rom med min kone.

Kontakt Cure2Life

Klinik i Frederikshavn

Skippergade 54, 1. sal
9900 Frederikshavn
Telefon: 20 72 70 90
Mail: frederikshavn@cure2life.dk

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.