Behandling med Vibrationer

Behandling med Vibrationer
og Frekvenser

I Cure2Life klinikkerne bruger vi en udviklet fremgangsmåde og protokol, som kortlægger kroppens ubalancer og genskaber balance i kroppen med hjælp fra forskellige specialudvalgte lydtoner, farver og dufte fra æteriske olier, som styrker kroppens selvhelbredende evner.

Umiddelbart kan dette måske virke uforståeligt, men undersøger vi det nærmere, synes det at give god mening. F.eks. kan en person komme i en bestemt sindstilstand af et stykke musik – et stykke klassisk musik kan måske fremme ro/glæde/koncentration eller et stykke rockmusik kan måske sætte lidt ekstra gang i løbeturen. Ligeledes viser flere undersøgelser, at f.eks. duften af friskbagt brød kan få kunder til at tilbringe mere tid i en butik eller at duften af ny bil øger chancen for et salg. I dag forskes der i musikkens betydning for sundhed.

Vi behøver heller ikke at se os længe om for at konstatere at farver kan påvirke os på forskellig vis – noget som f.eks. reklamefolk er meget bevidste om og ligeledes er vi selv, når der skal vælges farver til vores bolig og shoppes tøj.

De kan genskabe balance i kroppen, så den kan hele og reparerer skader og andre bump på vejen, der har forstyrret kroppens selvhelbredende kræfter. Desværre er det stadig begrænset, hvor meget forskning der er blevet lavet på dette område i forhold til sundhedsfremme og sygdomsforebyggelse.
 
Cure2Life benytter vibrationer og frekvenser til at genskabe balance i krop og psyke med energimedicin eller frekvensmedicin med baggrund i udenlandske forskning af bl.a. Bruce Lipton (Ph.d. i cellebiologi), James L. Oschmann (Ph.d. i biofysik), Candace Pert (Ph.d. neuroforsker), Susanne Ehdin (Ph.d. i immunologi), Audun Myskja (Norsk speciallæge) og mange flere forskere. Hvis man skulle få lyst til at læse yderligere materiale om emnet kan nævnte forfattere varmt anbefales. 

 

 

Hvad er Cure2Life & Corrective Sounds

Herunder kan du finde videoer med Ellen Eriksen der fortæller om alt fra hvad Corrective Sounds metoden er, hvordan Cure2Life startede. Her finder du også blandt andet links til andre kilder der giver dig mere information om hvordan behandlinger med lyde og vibrationer kan hjælpe netop dig.

Om Corrective Sounds Metoden

Starten på Corrective Sounds

Underbevidstheden

Om Kosten

Nyttige Links & Information

Her kan du finde links og andet nyttigt information vedrørende behandlingerne såvel som hvor det hele stammer fra. Dette kan give dig et indblik såvel som større forståelse for hvad Corrective Sounds og Cure2Life omhandler og hvad det kan gøre for dig. (Husk på disse link bliver åbnet i et nyt vindue)

Uddannelser & Meget Mere

Uddannelser

Uddannelsen kan du få gennem Corrective Sounds Akademiet


Workshops

Alle Temaaftener, workshops eller undervisningsdage er altid mulige at sammensætte helt efter dine eller jeres ønsker og behov.

Foredrag

Vi kommer gerne ud til børnehaver, skoler, foreninger, mødregrupper, patientforeninger, lægepraksis, virksomheder/personaleforeninger m.fl.

Udtalelser

Metoden er kun udbredt via mund-til-mund blandt tilfredse kunder. Vi har aldrig anvendt reklameannoncer o.lign. Vores succes bygger på vores høje serviceambitioner og stræben efter de bedste resultater for vores klienter.

ÅbningsTider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.

MELD AFBUD

Hvis du er forhindret i at møde til din aftalte behandlingstid, skal du meddele afbud på telefonsvareren/sms senest dagen før inden kl. 12.00 på telefon nr: 20 72 70 90