Temadage, Workshops & Foredrag

Temaftener, workshops, foredrag og undervisningsdage for klienter i behandling og for alle andre interesserede

Tema-aftener, workshops, foredrag eller undervisningsdage er altid mulige at sammensætte helt efter dine eller jeres ønsker og behov. Spørg gerne helt uforpligtende. Vi kommer gerne ud til børnehaver, skoler, foreninger, mødregrupper, patientforeninger, lægepraksis, virksomheder/personale-foreninger m.fl.

Der tager udgangspunkt i Ellen Eriksens bog “Selvheling – slip ADHD, stress, allergi, smerter og andre ubalancer”, som bl.a. handler om Corrective Sounds-metoden (2021) og 25 klientfortællinger om deres store og små helbredsudfordringer og erfaringer med brug af metoden.

 1. Hvordan man som klient kan lære mere om kroppen for at blive super god til fortsat at bevare eller genskabe balance i kroppen med Corrective Sounds Metodens lydprogrammer.
 2. Hvordan Corrective Sounds Metoden virker og hvad er lydbehandling? Mere om lyd, frekvens og livet, forstået som bølger, rytmer, og resonans.
 3. Hvordan livets mange forskellige udfordringer kan skabe både harmonier og disharmonier i egen krop i samspil med livsstil og levevilkår.
 4. Hvordan Corrective Sounds Metoden kan hjælpe små børn til trivsel og harmoni fra ganske spæd så barselsperioden bliver en rigtig god oplevelse for både barn, mor og familien.
 5. Hvordan Corrective Sounds Metoden kan bruges til at hjælpe børn fri for indlærings-eller adfærdsmæssige udfordringer og til trivsel med høj livskvalitet.
 6. Hvordan hjælper vi kroppen af med gener og symptomer uden brug af medicin?
 7. Hvordan kroppens evne til at helbrede forskellige symptomer og gener stimuleres og styrkes.
 8. Hvordan Corrective Sounds Metoden kan hjælpe i.f.m. med forskellige typer arbejdsbelastninger der giver sygefravær, stress og forebyggelse af stress.

Workshop & Foredrag

 1. Kroppen forstået som et energisystem og som et energetisk symfoniorkester i krop, liv og helbred.
 2. Hvordan kan vi hurtigt og enkelt kan genopbygge og stabilere krop og sind efter voldsomme hændelser- såvel fysiske som psykiske?
 3. Stressfyldte graviditeter, voldsomme fødsler og en start i livet i hospitalsmiljøer kan give mange gener og konsekvenser. Hvordan lyd og frekvensbehandling kan medvirke til at reducere konkret stress, uro og andre gener.
 4. Et tema I specielt ønsker at vide mere om kan tilrettelægges efter aftale.

Bliv Behandler

Hvis du er interesseret i at blive behandler i Corrective Sounds Metoden, er der også mulighed for dette. Uddannelsen som du får gennem Corrective Sounds Akademiet, er godkendt som en hel uddannelse med mulighed for RAB/SA registrering. Denne kan du læse mere om nedenfor på Corrective Sounds hjemmesiden nedenfor.

Udtalelser

Metoden er kun udbredt via mund-til-mund blandt tilfredse kunder. Vi har aldrig anvendt reklameannoncer o.lign. Vores succes bygger på vores høje serviceambitioner og stræben efter de bedste resultater for vores klienter.

Behandlinger hos Cure2Life

For at læse mere om de forskellige behandlinger du kan blive uddannet indenfor kan du læse om selve behandlingerne nedenfor. For mere information vedr. uddannelserne kontakt venligst Cure2Life.

Behandling af Børn

Hos Cure2Life arbejder vi med klienter i alle aldersgrupper, og specielt børnene har altid haft en særlig plads hos Ellen, hele konceptet blev til på grund af hendes egen yngste søn.

Behandling af Unge

Mange børn og unge er udfordret i dag. I mine klinikker kontaktes vi af mange forældre til børn og unge med mange forskelligartede udfordringer.

Behandling af Voksne

Behandlingsmetoden i Cure2Life klinikkerne bygger på en holitisk forståelse af kroppen og sindet, hvor disse ses som uadskillelige og konstant i et forhold til hinanden.
ÅbningsTider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.

MELD AFBUD

Hvis du er forhindret i at møde til din aftalte behandlingstid, skal du meddele afbud på telefonsvareren/sms senest dagen før inden kl. 12.00 på telefon nr: 20 72 70 90