Kontakt

Find & Kontakt Cure2Life

Her kan du finde mere information om vores klinik, såfremt du ønsker at komme i behandling. Er du i stedet interesseret i at blive behandler, kan du finde mere information her på siden.

Du kan desuden altid sende en e-mail på aarhus@cure2life.dk, alt efter hvilken klinik du ønsker at blive tilknyttet. Du kan læse mere om klinikken i Aarhus her.

Klippekort

Telefonisk rådgivning og vejledning i forbindelse med spørgsmål og opgaver, der ikke vedgår aftalte hjemmearbejde kan tilkøbes i form af et klippekort.
Dette er især brugbart for dig der ønsker yderligere spørgsmål, eller har et ønske om noget, vi skal undersøge for dig eller læse igennem. Det kan også være til udarbejdelse af en rapport eller skrivelse til sagsbehandler, skole eller andre. Klippekortet kan også benyttes, hvis du ønsker at drøfte andet med behandleren, f.eks. børneopdragelse eller kostomlægning.

Et klippekort på 1 time koster 850 kr.
Vi registrerer ved hver henvendelse den forbrugte tid.

Cure2Life Klinik Aarhus

Afbud modtages kun på telefon eller telefonsvarer.

Hvis du er forhindret i møde til din aftalte behandling, skal du indtale dit afbud på telefonsvareren telefon nr. 20 72 70 90 senest dagen før inden kl. 12.00, hvor du bedes oplyse dit fulde navn og tidspunkt for aftalte behandling.  

Hvis vi får dit afbud senere, er vi nødsaget til at fakturere dig for en behandlingstime (750 kroner), idet vi ikke kan nå at tilbyde den afsatte tid til en anden klient.

Cure2Life Klinik Aarhus

Praktiske oplysninger ved henvendelse til Cure2Life i Aarhus:

Åbningstider:
Klinikken er åben alle hverdage efter aftale.

Pris: 750 kr. pr. behandlingstime

Telefontræffetid:
Tager vi ikke telefonen, bedes du indtale dit navn og telefon nr. på svareren, så skal vi nok kontakte dig.

Cure2Life

Cure2Life Klinik i Århus

Historien Bag Cure2Life

Stifter og indehaver Ellen Eriksen

Som sygeplejerske har jeg altid søgt efter et svar på, hvorfor vi bliver syge. Fra mit arbejdsmiljøarbejde igennem en årrække, ved jeg, at forskellige typer af påvirkninger fra det fysiske og psykiske arbejdsmiljø påvirker vores sundhed i væsentlig grad. Det optog mig meget. I 1997 tager min søn og jeg til Australien. Kasper på 7 år var blevet diagnosticeret med DAMP/ADHD. Min mand og jeg kendte til de dårlige fremtidsprognoser og det var ikke lykkedes os at få hjælp i det etablerede sundheds- og skolesystem.

Ellen Eriksen

I flere år stejlede jeg. Det lød ganske enkelt for langt ude. Men heldigvis lod jeg mig til sidst overtale af min bror, som havde mødt en australier, der angiveligt kunne skabe positiv forandring hos Kasper. Komplementær behandler Cameron Dawsons virke byggede på diæt og kiropraktik. Kasper fik efter 3 år en normal tilværelse uden diagnosen. Ligeledes kom jeg selv flere gener til livs. Hos Dawson fandt jeg mange svar på det, jeg søgte og lige siden har jeg brugt mit professionelle liv på at udbrede, udvikle og optimere arbejdsgangen, så klienterne i løbet af kort tid i mine klinikker kommer deres ubalancer til livs.

Jeg har skrevet en bog om Corrective Sounds Metoden, som nu er udkommet på Forlaget Hovedland (april 2021). Den handler om, at vi ved at spørge kroppen, kan få svar på kroppens ubalancer, gener og symptomer. Bogen bygger på over 20 års erfaringer og inddrager 30 klientcases. Jeg brænder for sundhed og livskvalitet og har ikke fundet en lignende holistisk behandlingsmetode i Danmark. Jeg sætter barren højt. Mit mål er at introducere Corrective Sounds Metoden til alle i Danmark, også sygeplejersker og andre sundhedsfaglige og som supplement til vores nuværende sundheds- og skolesystem.

Uddannelser & Meget Mere

Uddannelser

Uddannelsen som du får gennem Corrective Sounds Akademiet, er godkendt som en hel uddannelse med mulighed for RAB/SA registrering.

Workshops

Alle Temaaftener, workshops eller undervisningsdage er altid mulige at sammensætte helt efter dine eller jeres ønsker og behov.

Foredrag

Vi kommer gerne ud til børnehaver, skoler, foreninger, mødregrupper, patientforeninger, lægepraksis, virksomheder/personaleforeninger m.fl.

Kontakt Cure2Life

Cure2Life AArhus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.