Kontakt

Find & Kontakt Cure2Life

Her kan du finde mere information om vores klinikker, såfremt du ønsker at komme i behandling. Er du i stedet interesseret i at blive behandler, kan du finde mere information her på siden.

Du kan desuden altid sende en e-mail på frederikshavn@cure2life.dk eller aarhus@cure2life.dk, alt efter hvilken klinik du ønsker at blive tilknyttet.
Du kan læse mere om klinikkerne i Frederikshavn og Aarhus her.

Klippekort

Telefonisk rådgivning og vejledning i forbindelse med spørgsmål og opgaver, der ikke vedgår aftalte hjemmearbejde kan tilkøbes i form af et klippekort.
Dette er især brugbart for dig der ønsker yderligere spørgsmål, eller har et ønske om noget, vi skal undersøge for dig eller læse igennem. Det kan også være til udarbejdelse af en rapport eller skrivelse til sagsbehandler, skole eller andre. Klippekortet kan også benyttes, hvis du ønsker at drøfte andet med behandlerenm f.eks. børneopdragelse, kostomlægning m.m.
Et klippekort på 1 time koster 750 kr.
Vi registrerer ved hver henvendelse den forbrugte tid.

Cure2Life Klinik Aarhus

Afbud modtages kun på telefon eller telefonsvarer.

Hvis du er forhindret i møde til din aftalte behandling, skal du indtale dit afbud på telefonsvareren telefon nr. 20 72 70 90 senest dagen før inden kl. 12.00, hvor du bedes oplyse dit fulde navn og tidspunkt for aftalte behandling.  

Hvis vi får dit afbud senere, er vi nødsaget til at fakturere dig for en behandlingstime (750 kroner), idet vi ikke kan nå at tilbyde den afsatte tid til en anden klient.

Cure2Life Klinik Aarhus

Praktiske oplysninger ved henvendelse til Cure2Life i Aarhus:

Åbningstider:
Klinikken er åben alle hverdage efter aftale.

Pris: 750 kr. pr. behandlingstime

Telefontræffetid:
Tager vi ikke telefonen, bedes du indtale dit navn og telefon nr. på svareren, så skal vi nok kontakte dig.

Cure2Life

Cure2Life Klinik i Århus

Uddannelser & Meget Mere

Uddannelser

Uddannelsen som du får gennem Corrective Sounds Akademiet, er godkendt som en hel uddannelse med mulighed for RAB/SA registrering.

Workshops

Alle Temaaftener, workshops eller undervisningsdage er altid mulige at sammensætte helt efter dine eller jeres ønsker og behov.

Foredrag

Vi kommer gerne ud til børnehaver, skoler, foreninger, mødregrupper, patientforeninger, lægepraksis, virksomheder/personaleforeninger m.fl.

Kontakt Cure2Life

Cure2Life AArhus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.