Kontakt

Find & Kontakt Cure2Life

Her kan du finde mere information om vores klinik, såfremt du ønsker at komme i behandling.

Er du i stedet interesseret i selv at blive uddannet CS-behandler, kan du finde mere information om Corrective Sounds uddannelsen ved at klikke her.

Du kan desuden altid sende en e-mail til: aarhus@cure2life.dk hvis du ønsker at blive kontaktet. Eller ringe til klinikken på: 20727090

Betalings parkering
Der er 2 timers gratis parkering. HUSK altid at sætte parkerings App til.
Du kan benytte Easypark, ParkOne, ParkMan, OKparkering og ParkPark.

Klippekort

Telefonisk rådgivning og vejledning i forbindelse med spørgsmål og opgaver, der ikke vedgår aftalte hjemmearbejde kan tilkøbes i form af et klippekort.
Dette er især brugbart for dig der ønsker yderligere spørgsmål, eller har et ønske om noget, vi skal undersøge for dig eller læse igennem. Det kan også være til udarbejdelse af en rapport eller skrivelse til sagsbehandler, skole eller andre. Klippekortet kan også benyttes, hvis du ønsker at drøfte andet med behandleren, f.eks. børneopdragelse eller kostomlægning.

Et klippekort på 1 time koster 850 kr.
Vi registrerer ved hver henvendelse den forbrugte tid.

Cure2Life Klinik Aarhus

Afbud modtages kun på telefon eller telefonsvarer.

Hvis du er forhindret i møde til din aftalte behandling, skal du indtale dit afbud på telefonsvareren telefon nr. 20 72 70 90 senest dagen før inden kl. 12.00, hvor du bedes oplyse dit fulde navn og tidspunkt for aftalte behandling.  

Hvis vi får dit afbud senere, er vi nødsaget til at fakturere dig for en behandlingstime (850 kroner), idet vi ikke kan nå at tilbyde den afsatte tid til en anden klient.

Cure2Life Klinik Aarhus

Praktiske oplysninger ved henvendelse til Cure2Life i Aarhus:

Åbningstider:
Klinikken er åben alle hverdage efter aftale.

Pris: 850 kr. pr. behandlingstime

Telefontræffetid:
Tager vi ikke telefonen, bedes du indtale dit navn og telefon nr. på svareren, så skal vi nok kontakte dig.

Cure2Life

Cure2Life Klinik i Århus

Stifter og indehaver af Cure2life

Mit mål er at introducere Corrective Sounds-metoden som et sundheds tilbud til alle der ikke kan finde den optimale hjælp/behandling i vores nuværende etablerede sundheds-og skole system.

Stifter og underviser CS-Akademiet

Mit mål er også at kunne uddanne flere sygeplejersker og andre sundhedsfaglige som CS-behandlere. Der er brug for langt flere behandlere der kan hjælpe de mange mennesker i alle aldre. Især til dem som ikke er “heldige” at kunne finde den rette hjælp eller måske ikke kan tåle de traditionelle behandlingstilbud for at udbedre deres gener og symptomer i de nuværende sundheds-og skoletilbud.

Ellen Eriksen

Uddannelser & Meget Mere

Uddannelser

Uddannelsen kan du få gennem Corrective Sounds Akademiet


Workshops

Alle Temaaftener, workshops eller undervisningsdage er altid mulige at sammensætte helt efter dine eller jeres ønsker og behov.

Foredrag

Vi kommer gerne ud til børnehaver, skoler, foreninger, mødregrupper, patientforeninger, lægepraksis, virksomheder/personaleforeninger m.fl.
ÅbningsTider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.

MELD AFBUD

Hvis du er forhindret i at møde til din aftalte behandlingstid, skal du meddele afbud på telefonsvareren/sms senest dagen før inden kl. 12.00 på telefon nr: 20 72 70 90