Bygningsfejl og spændinger forsvandt – jeg har ikke længere behov for linser

Kære Ellen,

Tak for endnu en dejlig behandling i dag. Efter to gange er min krop helt afslappet.
Jeg håber sådan, at CS-metoden bliver udbredt, så andre kan få glæde af dens fantastiske virkninger.

Før behandling hos dig, døjede jeg dagligt med hovedpine, kæbespændinger og ondt i nakken. Jeg var ofte nødt til at tage smertestillende for at kunne komme igennem dagen. Jeg var træt, når jeg stod op om morgenen, og når jeg kom hjem fra arbejdet, havde jeg allermest lyst til bare at lægge mig på sofaen. Dette harmonerede ikke særlig godt med mine to små børn.

Nu er smerterne væk. Før brugte jeg linser pga. en bygningsfejl. Nu ser jeg uden problemer og går ikke og spænder i øjenmusklerne. På arbejdet fumler jeg ikke længere med ordene, og jeg har nemmere ved at formulere mig. Og lige siden første behandling har jeg ikke haft behov for linser.

Så det har været en kæmpe gave at stifte bekendtskab med lydbehandling. 

Med venlig hilsen
Anne Strøm Conradsen 

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.