Slap fri af stress og andre ubalancer

I dag har jeg været hos Ellen for anden gang, de seks uger har budt på stadig bedring. Jeg føler mere glæde, overskud og oplever at mit liv atter rummer mere end arbejde og restitution, jeg føler jeg gradvist får mit liv igen, får lyst til og initiativ til at foretage mig ting 🥰 Det er så befriende og gør mig og mine omgivelser glade ❤️
 
For fem uger siden, en uge efter jeg havde banket på Ellens dør for første gang, skrev jeg nedenstående opslag i en Facebook-gruppen for personer med stress, belastningsreaktion, angst osv.

“Læser mange opslag i denne gruppe og kan identificere mig med en stor del af de symptomer og oplevelser der beskrives. Det har været godt for mig i mit år med belastningsreaktion og sygemelding at vide, at der er mange andre som har de samme oplevelser og symptomer som jeg har… det at man ikke er alene om det, for selvom vi ved der er masser der har det ligeså, så føles det bare ikke altid sådan.

Jeg laver nu mit første rigtige opslag i gruppen og det er fordi jeg har lyst til at dele en virkelig positiv oplevelse med jer.

For præcis en uge siden i dag var jeg til en behandling hos Cure2life i Aarhus. Efter psykologbehandling hos min helt igennem fantastiske livsnerve og psykolog, et lærerigt men ikke revolutionerende metakognitivt gruppeforløb, gode samtaler hos lægen og med min virkelig søde og støttende konsulent på jobcenteret, så har jeg været i gode hænder og er nu også raskmeldt, men der er stadig mange udfordringer og bump på vejen tilbage til en nogenlunde normal hverdag med bare en smule overskud. Derfor valgte jeg efter gode anbefalinger at køre en tur til Århus til en behandling hos Ellen.

Jeg arbejder i sundhedssektoren, vil ikke betegne mig som sådan “super alternativt orienteret” men har dog ad åre alligevel søgt alternativ behandling nogle gange. Men behandlingen hos Ellen er nok alligevel det mest alternative jeg har prøvet…

Ellen spurgte min krop om mange ting, fandt frem til ubalancer som var opstået i løbet af mit liv og jeg fik en liste med hjem med tidpunkter i mit liv hvor der var sket ting i mit liv som har skabt ubalancer i min krop, og jeg må sige, hun nailede tidspunkter med store belastninger i mit liv som hun på ingen måde har kunnet kende til. Så noget lydterapi og bindevævsmassage. Herefter sammensatte hun en plan som jeg skal følge fremad; Corrective sounds; lyde jeg skal lytte til et par gange om dagen, kosttilskud i form af mælkesyrebakterier til at genoprette balancen i kroppen, ingen hvede og mælkeprodukter (den er altså lidt svær 😉) og et par andre kosttilskud.

Jeg har valgt at gå all in, jeg kommer jo for at få det bedre og jeg har jo også betalt en slat penge for det 😉
Det er svært at ændre vaner og kost, synes jeg. Men der er faktisk gået over al forventning.
Effekten er begyndt at vise sig, efter jeg de første dage var usandsynligt træt og sov 2-3 timer efter arbejde, så jeg har sovet hele nætter (noget jeg ikke har prøvet i mere end et år fraset en enkelt nat en sjælden gang), jeg er frisk når jeg vågner (kan ikke mindes hvornår det sidst er sket), jeg er mere glad, har mere ro i hovedet, har stort set ikke de respirationsticks som har været en del af min tilværelse i lang tid (ufrivillige gisp-agtige vejrtrækninger), jeg har i små peaks fået lyst til at gå i gang med opgaver hjemme(noget der bare slet ikke har været overskud til, da al energi er brugt når jeg kommer hjem fra arbejde), jeg har fået en stor lyst til og behov for også at have et liv udenfor arbejde (jeg har en fantastisk god arbejdsplads og gør mit yderste for at kunne passe mit job, er SÅ taknemmelig for min chef og kollegers rummelighed i det forløbne år, de har virkelig været life savers ❤️) og dermed er min lyst og overskud til at fotografere steget betragteligt.

Det kan godt være det lyder som hokus pokus, men jeg begynder at se beviser og og tro på at det faktisk virker.

Summasummarum; selvom noget af det her kan virke ret alternativt, så ser det ud til at virke. Jeg er helt med på at der er “ups and downs”, og der vil være gode og dårlige dage, så må jeg bare sige: “der har været flere virkelig gode dage den sidste uge end der har været i meget lang tid”, så jeg giver den en skalle og håber og tror at det her hjælper mig til at komme det sidste stykke til ret køl 🙏🏻😊

(Anmeldelse på Facebook)

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.