Langtidsblodsukkertal er faldet fra 78 til 57 på kun 4 måneder

Jeg har gennem flere år været i kontakt med Cure2Life v/Ellen Eriksen, hvor min søn Jonas har gået til behandling med gode resultater. Få år efter jeg fødte ham for 21 år siden, fik jeg diagnosen Diabetes 2. Jeg har efterfølgende fået medicinsk behandling for sygdommen – og får både metformin og insulin. Efter behandlingsforløb hos Cure2Life og ændret livsstil behøver jeg ikke så meget medicin, har tabt mig og har mere energi, overskud og livskvalitet.

De seneste år har jeg blot øget medicinindtagningen, når blodsukkeret steg. Jeg fik efter-hånden den tanke, at jeg måske skulle gøre noget, ændre livsstil og dermed måske få et bedre helbred. Jeg henvendte mig til Cure2Life og fik konstateret, at min krop var træt og havde brug for at komme i balance igen.


Fordi jeg i 3-4 måneder har ændret min livsstil, lyttet til CS-Metodens lydfiler og været til behandling tre gange – har jeg det meget bedre. Mine testresultater bliver tydeligvis bedre og bedre for hvert besøg: Jeg har tabt mig 5 kilo, jeg har nedsat mit insulinindtag med 6 enheder og jeg har i denne periode været til kontrol hos lægen, hvor det blev konstateret, at mit langtidsblodsukkertal er faldet fra 78 til 57 på bare 4 måneder ved CS-Metodens behandling og ændringer i livsstil. Ændringerne består i, at jeg spiser grøntsager og grøntsager og grøntsager sammen med kød, som jeg plejer. Jeg får også i ny og næ et glas rødvin og spiser også søde sager – men i mindre mængder end før. Desuden er jeg blevet motiveret til at få mere motion gennem mange gåture og jeg kan jo se og mærke, at det virker.

Der er ingen tvivl hos mig – jeg fortsætter. Nu skal jeg tabe 15-16 kilo mere og så er mine tal forhåbentlig så gode, at jeg kan slippe diabetesmedicinen fuldstændig. Om det tager 2 eller flere år, før jeg når mit mål, betyder ikke noget. Bare jeg kan mærke og se resultater løbende. Jeg har nedsat min insulin med yderligere to streger til 2×30 her efter påske. Det er så dejligt.

Med venlig hilsen

Pia Dyhr Jensen

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.