Mad galt i halsen, mavesækken klemt fast mellem lungerne. Slap for en planlagt mavebrokoperation

Hej Ellen.

Den 4. december 2020 får jeg noget mad galt i halsen og er ved at blive kvalt.
Min mand prøver at slå mig i ryggen for til sidst at give mig en Heimlich-manøvre. Efter denne oplevelse, kan jeg ikke synke. Jeg bliver gentagende gange indlagt på hospitalet og bliver undersøgt.
Hospitalet konstaterer, at min mavesæk er blevet skubbet op mellem lungerne, og jeg bliver tilbudt en mavebrokoperation, når der bliver plads til dette på hospitalet. I perioden mellem december 2020 og maj 2021 taber jeg mig 20 kg, og kan udelukkende spise flydende kost.
Da Ellen tidligere med blot en enkelt behandling afhjalp mine livslange rygsmerter, kontaktede jeg hende straks, da Corona nedlukningen ophørte i april 2021.
Efter blot en enkelt behandling kan jeg igen spise normalt. Mine muskler i hals og maveregion er igen afslappede, mavesækken er faldet på plads og efter samtale med lægen, har jeg afbestilt min mavebrokoperation.

Jeg kan varmt anbefale Ellen – det er helt fantastisk, hvad hun kan udrette. Jeg er så taknemmelig for det, Ellen kan gøre.

Jeg synes, I skal kontakte Ellen og prøve, hvad hun kan hjælpe med.
Tusind tusind tak Ellen, jeg er så lykkelig for din hjælp 😊

Ps. Min mand og børn har også fået stor hjælp 😊

Venlig hilsen
Else
Marie Heilesen, 65 år

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.