Nye tider og muligheder

Min hjemmeside er nu med blogindlæg, og så barsler jeg med en ny bog!

I blogindlæggene vil der være fokus på forskellige sundhedstiltag, muligheder og nytænkning på sundhedsområdet.

Og endelig efter en årrække har jeg sat det sidste punkt i min bog “Vejen til et godt helbred – sundhed på den naturlige måde med Corrective Sounds-metoden”. Bogen forventes at udkomme primo marts 2021 – du kan allerede nu tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor du f.eks. kan læse forordet til bogen. Ligeså kan du forudbestille min bog ved at sende mig en mail med dit navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Hertil sidst, kan jeg kort fortælle. At vi her i klinikkerne overholder Corona-forholdsreglerne og du tryg kan komme til behandling.

God eftermiddag,
Ellen

 

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.