Nye tider og muligheder

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Min hjemmeside er nu med blogindlæg, og så barsler jeg med en ny bog!

I blogindlæggene vil der være fokus på forskellige sundhedstiltag, muligheder og nytænkning på sundhedsområdet.

Og endelig efter en årrække har jeg sat det sidste punkt i min bog “Vejen til et godt helbred – sundhed på den naturlige måde med Corrective Sounds-metoden”. Bogen forventes at udkomme primo marts 2021 – du kan allerede nu tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor du f.eks. kan læse forordet og indledningen til bogen. Ligeså kan du forudbestille min bog ved at sende mig en mail med dit navn, e-mailadresse og telefonnummer.

Hertil sidst, kan jeg kort fortælle. At vi her i klinikkerne overholder Corona-forholdsreglerne og du tryg kan komme til behandling.

God eftermiddag,
Ellen


Andre Indlæg

Kontakt Cure2Life

Klinik i Frederikshavn

Skippergade 54, 1. sal
9900 Frederikshavn
Telefon: 20 72 70 90
Mail: frederikshavn@cure2life.dk

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.