“Penicillin i lange baner hjalp ikke, men derimod lydbehandling”

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

Af Anne Marie N.

Penicillin i lange baner…Mit liv som penicillinvrag 2008 var et anno horribilis for mig. I løbet af det år var jeg i penicillinbehandling i alt 7 gange! Men min ”karriere” som penicillinbruger startede allerede i min barndom, hvor jeg hvert efterår/vinter kunne være sikker på at blive syg med astmatisk bronchitis. Op igennem årene tiltog det – og at jeg er ryger gjorde det naturligvis ikke bedre! Jeg, der altid havde været en energisk pige, blev efterhånden til et ”skrog”, der i lange perioder var svækket og træt. Jeg kunne ikke tåle den mindste kulde. Bare det at stå i døren et par minutter og sige farvel til mine gæster var nok til at skaffe mig endnu en omgang ”brystsyge”! Infektionerne kom tiere og tiere og jeg blev mere og mere fortvivlet over at leve på halv kraft. Som 60-årig så jeg faktisk energien blive svagere og svagere – og helt forsvinde i de stadig længere perioder, hvor jeg måtte holde sengen. Jeg havde selvfølgeligt prøvet alt – lige fra uld-undertøj til hvidløgsudtræk – for at undgå at blive syg, men intet hjalp. Jeg var fortvivlet, og min læge anede ikke, hvad han skulle stille op. Da han til sidst kun havde prednisolon at byde ind med, var nulpunktet nået. Gennem en veninde hørte jeg om Corrective Sounds og Ellen Eriksens behandling. Jeg var villig til at prøve alt og startede på behandlingen. Da jeg havde fået tre afbalanceringer vha korrigerende lyde, havde jeg fået min energi tilbage. Jeg har ikke været syg siden! Min helt utrolige følsomhed overfor kulde er forsvundet. I dag har jeg masser af energi, ordner have, passer mit rengøringsjob, hygger mig med mit barnebarn, cykler lange ture – kort sagt – jeg har fået min livsenergi – og min livskvalitet – tilbage!

Kontakt Cure2Life

Klinik i Frederikshavn

Skippergade 54, 1. sal
9900 Frederikshavn
Telefon: 20 72 70 90
Mail: frederikshavn@cure2life.dk

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.