Vores datter var sygemeldt i 8 måneder pga. angst, mavesmerter og sensitivitet

I otte måneder blev vores datter sygemeldt fra skolen. Mavesmerter og opkald fra skolen tog til. Liva Marie ville ikke i skole, da hun nåede 2. klasse. Hun græd. Stoppede med at spise i tre uger. Hun fik tiltagende angstanfald og klagede over træthed. Som 7-årig blev kun akut indlagt på hospitalet, fordi hendes mave gik totalt i stå. Fik optil 15 breve børnemovikol i døgnet. Vi opsøgte psykolog for behandling af angst, men uden nogen som helst effekt. Først efter behandling hos Ellen kunne vi mærke at Liva Marie blev sig selv igen.

Liva Marie var under opsyn for evt. tidlig pubertet hos en børnelæge. Vi opsøgte psykolog for behandling af angst, men uden nogen som helst effekt.

I otte måneder blev vores datter sygemeldt fra skolen, hvor hun i lange perioder kørte på ’skåneskema’ med korte skoledage. Klarede hun ikke timerne på klassen, kunne hun gå i en miniklasse sammen med en AKT-lærer, som hun var glad for. Hun fik ekstra danskundervisning i starten af 3. klasse, da det primært var de timer, hun havde glippet i 2. klasse. I dag er hun på fuldt niveau med hendes jævnaldrende.

Ellen opstarter forløb med Liva Marie i foråret i 2. klasse med følgende symptomer:

 • Kvalme og ondt i kroppen. Angstfølelse kan ikke deltage i fødselsdagsfester med klassen, arrangementer på skolen med mange mennesker, skovture mv. Liva Marie er bange for at sove alene og bange for høje lyde.
 • Maveproblemer, hård mave og forstoppelse, som ofte skyldes, at Liva Marie ”holder sig” på skolen. Hun vil ikke ’lave stort’, så andre kan lugt det. Hun er også bekymret for forstoppelse og risiko for en ny hospitalsindlæggelse.
 • Hun er bange for læger, hospitaler og blodprøver. I forbindelse med forstoppelse blev hun udsat for ubehagelige oplevelser. Og ved udredning for tidlig pubertet skulle hun have taget blodprøver og lagt venflon.
 • Problem med at spise med andre mennesker end familien. Liva Marie er bange for at blive kvalt eller komme til at hoste, om andre kigger på hende o. lign.
 • Liva Marie er meget belastet af sine tanker. Hun er bange for sygdomme – om hun fejler noget og hvad hun skal gøre for ikke at blive syg. Hvis hun hører om syge, kan hun mærke symptomerne på egne krop.
 • Ængstelse for om bilen kører galt, om den løber tør for benzin eller om der er andre, der kører galt. Om der sker noget uforudsigeligt på turen – og så om man kan komme på toilettet.
 • Allerede ved første behandling kunne vi se drastiske forbedringer. Ellens behandlinger og råd hjalp, om bl.a. Liva Maries tarme skulle aflastes for mælkeprodukter og hvedemel, samt hun skulle spise mælkesyrebakterier for at opbygge og bevare balancen i tarmfloraen.
 • I dag får Liva Marie kun børnemovikol en gang imellem – ligesom hun nu kun sommetider lytter til CS-Metodens lydfiler.
       
 • Grunden til, at Liva Maries krop var kommet i ubalance, skyldtes, dels hendes fødsel, dels at hendes far bliver alvorligt syg, da hun er omkring 4 år. Liva Maries fødsel var et planlagt kejsersnit på grund af forventet stor fødselsvægt på 4150 g. Storebror vejede 4850 g og blev født ved akut kejsersnit.
 • Tilsammen havde disse stresspåvirkninger skabt ubalancer i Livas Maries krop og givet hende de mange symptomer og forstyrrelser. Testanalysen viste helt konkret, hvor kroppen havde fået ubalancer og hvordan, der kunne genskabes balance.

  Vi var lykkelige!      

  Liva Maries mor

Kontakt Cure2Life

Klinik i Århus

Steen Billes Torv 2 kld
8200 Aarhus N
Telefon: 20 72 70 90
Mail: aarhus@cure2life.dk

Åbnings Tider

Klinikken er åben alle
hverdage efter aftale.